diensten


Als je graag, net als mij, je mooie en degelijke meubels niet weg wilt gooien maar wél eens graag wat anders wilt, bied ik je van harte mijn hulp aan.

Misschien heb je zelf al leuke ideeën maar als je die nog niet hebt, wil ik je met alle plezier adviseren om jouw meubelstuk een geheel eigentijdse en nieuwe "look" te geven. Door bijvoorbeeld andere knopjes op een dressoir te zetten ziet het er meteen al héél anders uit. Of een andere kleur die perfect past bij de rest van het interieur. Als je het hip vindt kun je ook een print kiezen voor op je meubelstuk. 

De kosten voor deze dienst zijn 15 euro per uur plus de materiaalkosten.

 

  

Dit was onze eerste opdracht voor ons net opstartend bedrijf. IK heb de spiegel geverfd. het grote dressoir en de tv kast. nog een project te gaan op dit adres. een grote vitrinekast.

 

 
En hier is dan ook de vitrine kast met een paar detailfoto's erbij.

De woonkamer heeft een totaal nieuwe look gekregen. Ze is er zo blij mee. Het leuke van deze kleur is dat het afhankelijk van de lichtinval wisselt. een mooie kleur, taupe genaamd.


Voor iemand een spiegel mogen opknappen. Ze doet hem cadeau voor de verjaardag van haar dochter. Het was zo leuk om een cadeau voor een ander te maken.

Nu  nog de randjes poetsen en klaar


Deze kast mocht ik opknappen. Met heel veel plezier gedaan. alweer een leuke schilderklus!